Beste zelfbruiner voor benen

Een jurkje of rokje in de zomer staat net iets leuker met een paar mooie bruine benen eronder. Maar op de één of andere manier blijven je benen altijd wit. Uren in de zon of onder een zonnebank liggen is niet de meest gezonde manier om bruinere benen te krijgen. Gelukkig heb je andere opties om bruin zonder zon te worden. Er bestaat een heel scala aan zelfbruiners die je benen binnen korte tijd een zomers kleurtje geven. Maar wat is voor jou de beste zelfbruiner voor je benen?

Help, ik ben oranje gebeurt niet met de beste zelfbruiner

De eerste zelfbruiners zorgden eerder voor een knaloranje kleur dan voor een mooie bruine gloed. Ook was de geur niet echt subtiel. Sindsdien is er veel veranderd. De huidige generatie zelfbruiners zorgt voor een subtiele kleurverandering en qua geur is er ook een inhaalslag gemaakt. Zelfbruiners voor benen zijn er in ongelofelijk veel soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een spray of een melk.
Voor ongeduldige typetjes zijn zelf bruinende doekjes de beste snelbruiner voor benen. Maar er bestaan ook foams, serums en gels die je snel van je witte benen verlossen. Welk soort zelfbruiner je ook kiest, ze geven je benen allemaal die gewenste bruine kleur.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Als je de beste zelfbruiner voor je benen hebt gevonden, dan wil je natuurlijk meteen aan de slag. Maar neem eerst even de tijd om je huid goed voor te bereiden op de zelfbruiner. Op deze manier krijg je het beste resultaat.
Reinig en scrub je huid voordat je de zelfbruiner opbrengt. Door het scrubben verwijder je dode huidcellen en wordt je huid glad. Dit voorkomt een vlekkerig resultaat. Na het aanbrengen van de zelfbruiner kun je het beste even een paar minuten wachten met aankleden. Was na gebruik je handen goed, zodat je geen onnatuurlijk bruine handen krijgt en wacht een aantal uren voordat je gaat douchen.

Add your comment

Onafhankelijk vergelijk

De beste producten hebben wij voor u geselecteerd.

Altijd de beste deal

Wij laten u zien bij welke winkel u terecht kunt.

Tevreden gebruikers

Dankzij onze website al vele tevreden gebruikers.