Zelfbruiner gebruiken? Hoe doe je dat?

Een zelfbruiner gebruiken om je nogal witte benen te transformeren in egaal bruine benen is helemaal niet moeilijk. Je hebt maar een paar minuten nodig om de zelfbruiner op te brengen en je ziet al heel snel resultaat. Het is wel belangrijk om de tijd te nemen en je benen goed voor te bereiden voordat je de zelfbruiner opbrengt. Op deze manier voorkom je dat je na het opdrogen strepen of vlekken ziet. Maar hoe kan je nou het beste een zelfbruiner gebruiken?

Zelfbruiner gebruiken? Scrub till you drop!

Een zelfbruiner gebruiken. Hoe doe je dat nu precies? Je neemt eerst rustig de tijd om je benen te reinigen en te scrubben. Door het scrubben verwijder je de dode huidcellen en wordt de huid van je benen glad. De zelfbruiner kan zich nu perfect aan de huid hechten en je voorkomt dat vervelende vlekkerige effect. Je kunt hierna een vocht inbrengende crème aanbrengen voor een beter effect, maar volgens sommige experts kan een vocht inbrengende crème de werking van de zelfbruiner beïnvloeden. Als je al deze stappen hebt doorlopen, dan kun je de zelfbruiner aanbrengen. Let bij het aanbrengen erop dat je niet teveel product gebruikt.

Tips voor na het aanbrengen van de zelfbruiner

Je hebt nu de zelfbruiner gebruikt. Nog even wachten en je benen hebben eindelijk die subtiele bruine kleur. Tijdens het wachten is het verstandig om je handen grondig te wassen. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je handen heel erg bruin worden.
Je kleding meteen aandoen is niet zo’n goed idee. Je kunt het beste even hiermee wachten om vlekken in je kleding te voorkomen. En wacht na het aanbrengen van de zelfbruiner een paar uur met douchen, zodat de zelfbruiner alle tijd krijgt om in te werken. Nu je exact weet hoe je zelfbruiner het beste kunt gebruiken, is het tijd om je egaal bruine benen aan de wereld te laten zien.

Add your comment

Onafhankelijk vergelijk

De beste producten hebben wij voor u geselecteerd.

Altijd de beste deal

Wij laten u zien bij welke winkel u terecht kunt.

Tevreden gebruikers

Dankzij onze website al vele tevreden gebruikers.